- Upphandling24:

De har bytt jobb

Av

Nytt jobb? Tipsa oss! Skriv och berätta om ditt nya jobb och var du jobbade tidigare. Mejla text och foto till karriar@uh24.se.

Johan Lundvall är ny VD på AffärsConcept, han kommer närmast från Svenska Bostäder AB där han var inköpschef.Nina Fors är ny upphandlare på AffärsConcept i Stockholm, hon kommer närmast från Försvarsmakten där hon ocså var upphandlare.Den 1 april började Robert Beronius som ny upphandlare på Tio Hundra AB. Han kommer närmast från Norrtälje kommun där han varit upphandlingsjurist de senaste 4 åren.


Caroline Johannesson tillträdde den 12 mars som upphandlingschef i Nässjö kommun. Dessförinnan arbetade hon som upphandlare på Domstolsverket. Hon har även erfarenhet som affärsutvecklare.


Kristina Portugués är numera upphandlare på Transportstyrelsen, hon kommer närmast från Jönköpings kommun, där hon också var upphandlare.Björn Isaksson är ny inköpscontroller i Ulricehamns kommun, en för kommunen ny typ av befattning. Han har tidigare varit upphandlingschef i Jönköpings kommun.


Tobias Jamtehov har bytt jobb, tidigare upphandlare Landstinget Västernorrland, nu upphandlare på Arbetsförmedlingen med stationering i Östersund.


Magnus Bernhardsson har tagit ett kliv uppåt i karriärstegen. Han går från att vara upphandlare på Vara kommun till upphandlingschef på Alingsås kommun.
 

Den 23 januari började Maria Larsson sin anställning som upphandlare på Inköp Gävleborg. Maria kommer senast från en anställning som kostekonom i Hudiksvalls kommun.

Julianna Olofsson är ny upphandlare i Jönköpings kommun, hon kommer närmast från domstolsverket i Jönköping, där hon också var upphandlare.


Maria Holmberg har börjat som upphandlingskonsult på Colligio, och hon är också ansvarig för det nyöppnade kontoret i Jönköping. Hon kommer närmast från Nässjö kommun.


Louise Strand blir ny inköpsdirektör i Region Skåne. Hon efterträder Per Dahlgren som går i pension vid årsskiftet. Hon kommer närmast från försäkringsbolaget Moderna Försäkringar där hon var bolagsjurist och inköpsansvarig.


Pia Nedby är ny upphandlingschef på Sisab (Skolfastigehter i Stockholm AB). Hon har tidigare varit upphandlare på Sisab och efterträder Håkan Hamrin som har gått i pension.


Gunnar Goblirsch har börjat på Nya Karolinska Solna, en del av Stockholms läns landsting. Han kommer närmast från en tjänst som upphandlingskonsult på Affärsconcept och har dessöfrinnan arbetat som upphandlare på Landstinget Södermanland.


Roland Widlund är ny storkundsansvarig på HBV. Tidigare har han arbetat som upphandlingskonsult  på SKL Kommentus Inköpscentral.Den första december börjar Ulla HannegårdKarolinska Institutet. Hon kommer närmast från Täby kommun.Fredrik Rogö är sedan i somras upphandlingsjurist på en nyinsatt tjänst vid Upphandlingsbolaget i Göteborg. Fredrik Rogö kommer närmast från förvaltningsrätten i Göteborg där han har varit föredragande i skatte- och upphandlingsmål.

Fredric Kilander är ny upphandlingschef på Östersunds kommun. Dessförinnan har han bland annat jobbat på Jämtlands läns landsting och som chef på Länsstyrelsen i Jönköpings läns rättsavdelning.


Lennart Isfelt har börjat jobba på Fortum värme. Dessförinnan har han bland annat arbetat på Arcona och NCC.Kettlyn Jöesaar är ny som upphandlingsansvarig på Danderyds kommun. Tidigare arbetade hon som upphandlare i Järfälla kommun.Magnus Nilsson arbetar nu på Peak Procurement. Han kommer närmast från Affärsconcept. Dessförinnan jobbade han på Nämnden för offentlig upphandling.Klas Lindström är ny ramavtalsansvarig på Statens inköpscentral på Kammarkollegiet. Han kommer närmast från StorstockholmsLokaltrafik.  Pia Nedby är ny upphandlingschef på Sisab (Skolfastigehter i Stockholm AB). Hon har tidigare varit upphandlare på Sisab och efterträder Håkan Hamrin som har gått i pension.


Daniel Moius blir den 24 oktober ny chef på enheten för upphandling och konkurrens vid Stockholms stad. Han har tidigare arbetat på Upphandlingsstödet på Kammarkollegiet.


Joel Lack är ny upphandlingskonsult på Affärsconcept. Han har en jur.kand i avtalsrätt från Stockholms universitet. Han också varit forskningsassistent vid universitetet.


Borås upphandlingschef Bo Ekdahl byter jobb. Den 3 oktober tillträder han tjänsten som inköpschef på kommunala bolaget Göteborgs Spårvägar.Ingrid Sandstedt är ny biträdande jurist i advokatfirman Delphis upphandlingsgrupp. Hon har tidigare varit upphandlingskonsult på Affärsconcept och dessförinnan uppsatspraktikant på Delphi.

Karin Johnsson har börjat som upphandlare vid Landstinget Dalarna. Därmed återvänder hon till sin tidigare arbetsgivare efter en sejour som upphandlingskonsult på Colligio.


Christoffer Stavenow har bytt jobb och arbetar nu som upphandlingsjurist i den egna firman Stavenow &
Partners
. Han kommer närmast från Miljöstyrningsrådet och dessförinnan har han arbetat som jurist på Nämnden för offentlig upphandling, Försvarsmaktens juridiska stab och Naturvårdsverket.

Louise Johansson börjar den 1 september som upphandlare på Försvarsmakten logistik (FMLOG). Hon kommer närmast från en tjänst som managementkonsult på Capacent. Hon har dessförinnan  arbetat som inköpare på Ica och som upphandlare på Försvarets materielverk.

Marie Thorsell är ny upphandlingskonsult på Affärsconcept. Hon har många års erfarenhet av kvalificerat upphandlings- och inköpsarbete från både privat och offentlig sektor.


Marion Kronberg är ny upphandlingskonsult på Affärsconcept. Hon har tidigare arbetat med immaterialrättsliga ärenden samt som assistent till miljöåklagare. Marion Kronberg är jurist med inriktning mot offentlig upphandling, immaterialrätt och miljörätt.

Annelie Dufva är ny upphandlingschef i Solna stad. Hon har tidgare arbetat som upphandlare i samma kommun. Annelie Dufva efterträder Helena Rom som har blivit upphandlingschef på SKL Kommentus.


Ewa Larson är numera upphandlingskonsult i det egna företag, Upphandling & Juridik AB där hon i första hand ska arbeta med uppdragsgivare i offentlig sektor. Ewa Larson var tidigare affärsområdeschef för upphandlingsverksamheten och upphandlingskonsult på Frontit. Dessförinnan var hon upphandlingschef på Danderyds sjukhus.

Sedan den andra maj är Henrik Karlsson ny upphandlingschef på Helsingborgs stad. Han hade tidigare motsvarande befattning i Lunds kommun. Dessförinnan var han upphandlings- samordnare på Kommunförbundet Skåne.

Fredrik Bäckström är ny upphandlare på Inköp Gävleborg, med placering på kontoret i Gävle. Han har tidigare arbetat som säljare på Gösta Samuelsson Bil i Gävle.

I augusti blir Helena Rom ny upphandlingschef på SKL Kommentus. För tillfället arbetar hon som upphandlingschef i Solna Stad. Hennes företrädare på SKL Kommentus, Kalle Krall har gått i pension.

Marie Palmkvist har börjat som utbildningskonsult på Visma Opic, hon kommer närmast från Malmö stad där hon arbetade som upphandlare.

Ulf BrattöUlf Brattö
 är ny upphandlingschef i Stenungsunds kommun. Tidigare var han upphandlare i samma kommun.

Peter Stigsson
är ny upphandlingskonsult på AffärsConcept. Han har en jur.kand. från Stockholms universitet, samt en magisterexamen från det Affärsjuridiska programmet från Linköpings universitet.

Caroline Johannesson
har bytt arbetsgivare. Den 2 maj började hon på Domstolsverket och har tidigare arbetat som inköpare på Landstinget i Jönköpings län.

Ia Mangusson
är ny upphandlare i Huddinge kommun. Hon kommer närmast från Stockholms stad, Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsförvaltning.

Jonas Frändestam
är nyanställd upphandlingskonsult på Affärsconcept. Han är civilingenjör med mångårig erfarenhet av inköp och upphandling från både offentlig och privat sektor. Han kommer bland annat att leda och genomför upphandlingar av bygg-, mark- och anläggningsentreprenader.

Från 1 mars är Lars Klaar är ny upphandlingschef i Avesta. Han kommer närmast från VHS upphandling där han har arbetat som upphandlingskonsult.

Den 7 mars kliver Maria Krantz in i rollen som Bid manager på språkföretaget Semantix. Hon kommer närmast från SKL Kommentus. Dessförinnan arbetade hon i tre år som föredragande på förvaltningsrätten.
 
Anders Boqvist är nyanställd på Inköp Gävleborg. Boqvist har tidigare arbetat som specialistsäljare av TPL-tjänster inom Posten med inriktning mot hälso- och sjukvårdssektorn.

Daniel Turås har rekryterats till Inköp Gävleborg. Han närmast från Mätcenter där han arbetade som mätspecialist.

Zofia Sola har börjat på Kammarkollegiet. Hon kommer närmast från Luftfartsverket.

Annika BondessonAnnika Bondesson är nytillträdd chef för Strategiska produkter och tjänster på Kammarkollegiet. Hon kommer närmast från Karolinska Institutet, där hon har varit upphandlingschef.

Sören Jellheden har börjat på Sentensia. Han kommer närmast från VHS Upphandling där han sedan 2005 har jobbat som seniorkonsult med ansvar för upphandlingar av it-relaterade tjänster och funktioner.

Vid årskiftet började Jonas BäckströmInköp Gävleborg. Han har de senaste åtta åren jobbat som upphandlare på Skogsstyrelsen.

Lisa Hugosson är nyanställd strategisk inköpare på Posten. Dessförinnan jobbade hon på VHS Upphandling.

Paula Hägg har anställts som upphandlare på Svenska spel. Hon kommer närmast från VHS Upphandling.

Bruna Jordao har påbörjat sin traineeutbildning på Inköp Gävleborg och kommer att på sikt jobba som upphandlare. Hon har tidigare jobbat som inköpsavropare på Ericsson.

Peter Hinders är anställd som upphandlare på Inköp Gävleborg. Han har tidigare i 14 år jobbat inom Ericssons inköps- och försörjningsorganisationer.

Den 1 december började Johanna Wik arbeta som upphandlare på Inköp Gävleborg. Hon kommer närmast från Triennium Fastighetsentreprenad, där hon varit anställd som entreprenadingenjör.

Caroline Johannesson är nyanställd upphandlare på landstinget i Jönköping. Hon kommer närmast från Frösunda LSS där hon jobbade som affärsutvecklare.

Vid årsskiftet tillträder Pia Nylöf den nyinrättade tjänsten som chefsjurist på SKL Kommentus. I dag jobbar hon på Affärsconcept som affärsjurist och upphandlingskonsult. 
Dessförinnan har hon också bland annat varit upphandlingschef på Skatteverket och styrelseledamot i SOI ,Sveriges Offentliga Inköpare.

Renée Sjölund är ny upphandlare på Kammarkollegiet IT-upphandlingen. Hon kommer närmast från Rikspolisstyrelsen. På Kammarkollegiet kommer Sjölund bland annat att ingå i att ingå i förstudieprojekten avseende kommande PC och serverupphandlingar.

Den första januari 2011 börjar Anna Österberg sitt arbete som upphandlingskonsult på Allego Konsult. Hon kommer närmast från Luftfartsverket, där hon har arbetat med inköp av it och tekniska system. Dessförinnan jobbade hon på Kriminalvården.

Kiarash Kaffashpour har rekryterats till upphandlare i Järfälla kommun. Tidigare har han i dryga sju år arbetat på Vetlanda kommuns tekniska kontor, som driftingenjör med upphandlingsansvar, samt varit projektledare vid ny-, om- och tillbyggnader.

Upphandlaren Klara Hanell Strand har börjat i Järfälla kommun. Hon arbetade tidigare på NKS-förvaltningen med upphandlingen av det nya Karolinska Solna-projektet.

Johan Stern har rekryterats till Ramberg Advokater. Han kommer närmast från VHS upphandling där han har verkat som senior upphandlingskonsult med det operativa ansvaret för den konsultativa verksamheten.

Tommy Klingström börjar som  upphandlare på Finansinspektionen den första december. Han arbetar fram till dess som upphandlingskonsult på SKL Kommentus. Dessförinnan har Klingström bland annat arbetat som inhyrdkonsult på Luftfartsverket och varit upphandlingschef  på Uppsala universitet.

Johan Aksberg är nyrekryterad ställföreträdande upphandlingschef på HBV. Han kommer närmast från SKL Kommentus.

Carina Tegström är ny strategisk inköpare på Svenska Spel. Hon arbetade tidigare som upphandlare i Stockholm stad.

I januari börjar Eva Lisper Affärsconcept som upphandlingskonsult. Hon kommer närmast från arbetet som upphandlingschef på Värmdö kommun.

Annelie Dufva arbetar numera i Solna stad som upphandlingskonsult. Har tidigare jobbat som upphandlingskonsult på Remco. Har även en bakgrund som samtalsterapeut.

Ingrid Sandstedt har börjat på Affärsconcept som upphandlingskonsult. Hon har gått juristlinjen med särskild inriktning mot offentlig upphandling. Ingrid Sandstedt har tidigare jobbat som forskningsassistent på Stockholms universitet och gjort sin praktik på Advokatfirman Delphi.I
Mer sånt? Fyll i din e-post så får du Upphandling24:s nyhetsbrev gratis.

Please don't insert text in the box below! Please don't insert text in the box below! Villkor


Artikelkommentatorerna ansvarar själva för sina inlägg.

OBS! Läs dessa regler som gäller vid postning av inlägg.

Regler för inlägg i artikelforumet

Kommentatorn ansvarar själv för sina inlägg. Inlägg som innehåller diskriminerande uttalanden, personliga påhopp eller språk som kan uppfattas som stötande, kommer att tas bort av tjänstgörande redaktör. Även datorkrigsinlägg och inlägg som är utanför ämnet, kan tas bort.

IDG förbehåller sig dessutom rätten att i varje enskilt fall bedöma huruvida ett inlägg ska tas bort, även om det inte faller under någon av reglerna ovan.

Upprepat postande av olämpliga inlägg kan medföra avstängning från artikelforumen.

Frågor? Mejla till redaktören, carl.grape@idg.se.

Läs mer om vår policy i diskussionsforum

Blog comments powered by Disqus

Aktuella konferenser

Senaste nytt


Almedalen 2014
Se alla seminarier från Upphandling i Almedalen

Rättsfallsanalyser och krönikor
Allt om juridiken kring offentlig upphandling

Från första juli 2014
Höjd gräns för direktupphandling

Läs alla artiklar och kommentarer
Konkurrensverket tar
över upphandlingsstödet

Lönestatistik 2013
Se löner för upphandlare
och åtta andra titlar

Umeå 2014
Se bilderna från
SOI-konferensen

Fler nyheter från Upphandling24

- Upphandling24:

Mallar - ett strategiskt redskap

- Upphandling24:

Skatteverket tar ett fast grepp om sina resor


- Upphandling24:

Samtal bästa receptet


- Upphandling24:

Söker framtida behov


- Upphandling24:

"Efterträff ger bättre äldrevård"


- Upphandling24:

Han utrustar forskningslabb för miljarder


- Upphandling24:

Styckad upphandling en balansgång


- Upphandling24:

Så hanterar du varukorgen


- Upphandling24:

Fast pris gav kvalitet på skolmaten


- Upphandling24:

Staffanstorp först i Sverige


- Upphandling24:

Förberedelse är nyckeln i Järfälla

- Upphandling24:

Konkurrerar med bussjättarna

Samverkan ger styrka enligt Fredrik Tamm. Foto: Doublecheck.


- Upphandling24:

Samarbete ger bättre sjukvård


- Upphandling24:

Turistpengar utan konkurrens

Per-Arne Sundbom kritiserar Göteborgs stad. Foto: DNV.


- Upphandling24:

Dialog vässar möbelaffären

Conny Callin är nöjd med dialogen. Foto: SKI.


- Upphandling24:

Samarbetar för bättre avfallsupphandling


- Upphandling24:

Varning för bluffakturor

Bengt Svenson hoppas på NBC. Foto: Peter Knutson.


- Upphandling24:

Lättare att följa lagen med nya regler

Christer Nilsson stramar åt reglerna vid inhyrning av personal. Foto: Marks kommun.


- Upphandling24:

Klen kontroll –
summerade inte fakturorna


- Upphandling24:

"Varje dialogfas måste planeras noga"


- Upphandling24:

"Miljarder att spara på offentliga upphandlingar"

Almedalen


- Upphandling24:

Kronofogden kräver NFB på pengar


- Upphandling24:

Dags att tävla i upphandling

Konkurrensverket bjuder in till tävling. Foto: Catharina Biesèrt.


- Upphandling24:

Energieffektivisering betalar sig

EPC-projekt är lönsamma enligt Flavio Santos. Foto: Schneider Electric.


- Upphandling24:

Slarvande referent fick konsekvenser


- Upphandling24:

Upphandling gav jobb i Örebro

Boendebyggare i arbete. Foto: Örebrobostäder.


- Upphandling24:

Helsingborg gör ett bra miljöval

Anna Jähnke sluter miljöavtal för el. Foto: Helsingborgs stad.


- Upphandling24:

Behöver hjälp att hantera
tonvis med mynt

Våra nya sedlar. Foto: Riksbanken.


- Upphandling24:

Ointresse för kvalitet och smak

Marie Söderqvist vill prioritera matkvalitet. Foto: Livsmedelsföretagen.


- Upphandling24:

Kammarrätten släpper igenom
engelska anbudsbilagor


- Upphandling24:

"Alla våra projekt är unika"

Jonas Melén, inköpare på Trafikverket.


- Upphandling24:

ACR tar fjärde största flygplatsen

På bagagebandet vid Ängelholm-Helsingborgs flygplats. Foto: Fredrik Bjelkerud.


- Upphandling24:

"Omoraliskt att politiker lämnar anbud"

Kjell Jansson tycker att politiker ska hålla sig utanför kommunala affärer. Foto: Norrtälje kommun.


- Upphandling24:

Din tur vill se bättre anbud

Annica Kjellin vill se bättre konkurrens. Foto: Din tur.


- Upphandling24:

Regeringens önskemål
– synnerlig brådska?


- Upphandling24:

Statligt e-arkiv om två år

Stefan Attefall ser många fördelar med myndighetsgemensamt e-arkiv. Foto: Johan Ödmann.


- Upphandling24:

Tvetydig dom om direktupphandling


- Upphandling24:

Student Consulting fortsätter i Boden

Tobias Lindfors levererar vikarier till Bodens kommun. Foto: Student Consulting.


- Upphandling24:

Kalmar öppnar för småskaliga producenter

Anders Andersson ser många fördelar med nya samlastningscentralen. Foto: Jan Magnusson.

Sök på Upphandling24

Magasinet Upphandling24

Upphandling24 nummer 3 ute nu!
  • Partierna säger om upphandling
  • Trafikverket testar totalentreprenad
  • EU-direktiv gör samarbete enklare


Sök kurser om offentlig upphandling. Skriv in ett sökord i rutan eller välj någon kurskategori ur listan och klicka på knappen Sök.

Söker du upphandlare till offentlig sektor, privat inköpare eller anbudsansvarig?
Kontakta Anna Nordgren för att få in ditt jobberbjudande här och i Upphandling24:s karriärbrev.

Lediga jobb, Bid Manager

Lediga jobb, inköpare

Upphandling24 på Facebook

Om Upphandling24

Om Upphandling24

Jag vill prenumerera på Upphandling24:s nyhetsbrev

Det är helt kostnadsfritt och breven utkommer en gång per vecka.


Ja tack, jag vill även ha brevet med karriär och lediga tjänsterPlease don't insert text in the box below!


*Obligatorisk uppgift

Efterlysning

Hjälp oss hitta upphandlingskonsulter

Lediga jobb, inköpare

Den här sajten använder sig av cookies. Mer information här.
Gratis nyhetsbrev

Kontakta oss
Chefredaktör och ansvarig utgivare:
Bo Nordlin

Postadress: Upphandling24, 106 78 Stockholm

Besöksadress: Karlbergsvägen 77, Stockholm

Telefon växel: 08-453 60 00

Prenumerationsärenden:
Mejla Uh24@pressdata.se eller
ring 08-799 62 53.